Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termékek keresése termékkategóriák alapján:

Felügyeleti relék

Áram, feszültség, hőmérséklet, frekvencia, folyadékszint, kompakt és megbízható mérése.

Hálózat- és rendszervédelem

Autonóm működésű egyedi kis erőművek biztonságos és szabványnak megfelelő automatikus leválasztásához.

Időrelék

Precíz és megbízható kapcsolás és vezérlés ipari és háztartási alkalmazásokban.

Teljesítmény elektronika

Lágyindítók, tirisztoros vezérlők, ipari hajtásvezérlő alkalmazásokhoz.

Terhelésfigyelők

Villamos motorok hatásos teljesítményének mérése gépek és hajtások megbízható és könnyű felügyeletéhez.


A Tele Haase 1963-ban családi vállalkozásként alakult, és jelenleg is ausztriai piac vezető fejlesztő cége a csúcstechnológiájú felügyeleti (áram, feszültség, hőmérséklet, frekvencia, folyadékszint, teljesítménytényezőt és hatásos teljesítmény), vezérlő- és automatizálási technológia területén.

A Tele relék világszerte megbízhatóan működnek vezérlőszekrényekben, transzformátor állomásokon, ipari üzemekben és vízkezelő létesítményekben, továbbá a megújuló energiaforrásokat (szél-, víz- és napenergia) felhasználó erőművekben. Az új vagy meglévő villamos rendszerekbe egyszerűen beszerelhetők.

A Tele megoldásai hozzájárulnak az ipari üzemek és létesítmények, villamos rendszerek, erőművek, transzformátor állomások, továbbá a megújuló energia ágazatok nagyobb működési biztonságához és hatékonyságához.

A Tele a fejlesztéseiben követi a nemzetközi minőségügyi szabványokat és közreműködik a környezetbarát megújuló energiatermelés területein.

A Tele termékek 100%-ban Ausztriában készülnek, osztrák minőséget és helyben hozzáadott értéket képviselnek.

Időrelékkel sokkal hatékonyabbá tehető egy rendszer vagy gép működése. A relék ellenőrzik az időt, például, ha egy szélturbinát meghatározott időpontban kell kikapcsolni, vagy ha a növények öntözését megadott időn keresztül kell végezni. A termelés kiesések minimalizálhatóak, amivel pénzt lehet megtakarítani.

Monitoring relék az áramot, feszültséget, hőmérsékletet, frekvenciát, folyadékszintet, mérik és felügyelik. A relék vezérléstechnikához, ipari rendszerekhez, gép- és épület installációkhoz megfelelő különböző kialakítása széles felhasználási lehetőséget biztosít. A masszív kivitel kiváló felhasználhatóságot és megbízhatóságot nyújt.

Terhelés figyelő egy motor teljesítménytényezőjét vagy egy szivattyú, vagy ventilátor hatásos teljesítményét méri. Ezek a mérések fontos információt adnak egy gép vagy installáció állapotáról és üzemeléséről, ezeket felhasználva csökkenthetők a karbantartási, szerviz és leállási költségek.

Hálózat- és rendszervédelem automatikus lekapcsolás készülékei felügyelik a 230/400 V-os hálózatra történő betáplálást. Meghibásodás, hálózat kiesés esetén elengedhetetlen, hogy a kiserőművek pár ms alatt le legyenek választva, hogy ne okozzanak egyéb károkat.

Lágyindítók, tirisztoros vezérlők korlátozzák villamos motorok induló áramfelvételét, továbbá megelőzik az áramcsúcsok kialakulását.

Termék jellemzők

Minden egyes termék a következő termékjellemzők szerint kerül kialakításra:

Megbízható megoldás üzemi konstrukciókban – GAMMA sorozat

Ezen készülékek főbb jellemzői: két váltó érintkező, különböző kivitelű vezérlő kontaktusok és tápellátó modulok, valamint külső vezérlő potenciométer bemenet. Mindegyik az ipari nehezebb működési feltételekre lett kialakítva.

Modern kialakítás a hagyományos 11 tüskés foglalathoz – KAPPA sorozat

Sok alkalmazásban a 11 tüskés foglalat használata javasolt. Ezen típusok használatainak előnyei: előszerelés, gyors csere, képzetlen személy is használhatja.

Épület és ipari alkalmazások modern szériája – ENYA sorozat

Keskeny előlap, jól látható jelzések és csavarhúzóval beállítható vezérlés. Világításvezérlő modul egy lépcsőház világítás időkapcsolót és egy impulzuskapcsolót foglal magában.

Kompakt készülékek üzemek és berendezések számára – VEO sorozat

A jelenkor környezettudatossági követelményeivel és 50 év gyártói tapasztalatával fejlesztett legújabb relé sorozat. Főbb jellemzői: kompakt kialakítás, energia hatékonyság, ipari környezeti felhasználhatóság.