Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termékek keresése termékkategóriák alapján:

Antenna építés

A ZECK dobcsörlők alkalmasak az távvezetékoszlopok, antennatornyok gyors, biztonságos felszerelésére, felállítására, valamint a belógás szabályozására.

Felvonó-drótkötélpálya építés

Felvonó-drótkötélpályák építésekor olyan gépekre van szükség, amelyek képesek nehéz terepen is dolgozni.

Földkábel fektetés

Sok ZECK csörlő alkalmas távvezeték terítésére, valamint földkábelek fektetésére, amely számos előnnyel jár, mint például szabadonfutó szerkezet, gyors rácsosdob csere, nagy rácsosdob átmérő, valamint nagy húzási sebesség.

Tartozékok

Kiterjedt termékpaletta részét képezik a távvezetékek és vasúti felsővezetékek terítéséhez szükséges berendezések. Emellett berendezéseket gyártunk a felsővezeték-oszlopok felállításához is.

Távvezeték építés

A távvezetékek építésénél a vezetősodronyok nem érinthetik a földet. Ehhez gépeket és tartozékokat gyárt a Zeck cég.

Vasúti felsővezeték építés

A felsővezetékek hatékony és pontos terítését gépek biztosítják, amelyek a felsővezetéket ugyanolyan feszességgel terítik, mint amilyen feszességgel rögzíteni kell az oszloptartókra.

Német úttörő cég a vezetéképítéshez használt kiváló minőségű speciális gépek gyártói között. Hosszú hagyományainak, a technológiák folyamatos fejlesztésének, valamint a minőség megőrzése iránti lelkesedésnek köszönhetően a ZECK speciális gépek világszerte a legjobbak közé tartoznak.