Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termékek keresése termékkategóriák alapján:

Elektromechanikus hibajelzők RA70

Kézzel nyugtázható üzemzavarok, feszültség kimaradások valamint üzemállapotok jelzésére szolgálnak.

Hőkapcsolók

Hőmérséklettől függő kapcsoló - bimetál működtetésű

Nyugtázó vezérlő kapcsolók

Villamos hálózatok megszakítóinak és szakaszolóinak vezérlése, kapcsolási állapot megjelenítése.

Segédrelék

Egyen- vagy váltakozó áramú működtetésű, 4 ill. 8 váltóérintkezővel rendelkező elektromechanikus relék.


https://www.eaw-relaistechnik.de/en

Az eaw bevált és innovatív relé technológiát fejleszt, gyárt és értékesít az autóipar, az energiaszolgáltatók, a vasúti rendszerek, a bányászat, a háztartási gépek, a fűtési és légkondicionáló technológia és még sok más számára. Hosszú évek óta működő jól bevált standardokat szállítanak kiváló, Made in Germany, minőségben. Speciális megoldásokat dolgoznak ki ügyfeleikkel együtt, ügyfeleik számára.

Elektromechanikus hibajelző relé RA70 - Zavarok, feszültség kimaradások valamint üzemállapotok jelzésére szolgálnak. Az információ tárolása a kézi működtetésű nyugtázásig és a zavar elhárításáig történik.

Működtető nyugtázó kapcsoló SM2, nyugtázó kapcsoló BM2 - A kapcsolók felhasználhatók különféle villamos hálózatok megszakítóinak és szakaszolóinak vezérlése, valamint kapcsolási állapotuknak ellenőrzésére. Vezérlőtáblán alkalmazva az áttekintő kép része és aktív eleme.

Segédrelé RELOG - Egyen- vagy váltakozó áramú működtetésű, 4 ill. 8 váltóérintkezővel rendelkező relé működtető és vezérlő áramkörökben történő alkalmazásokra.

Hőkapcsoló, Bimetál - Akár mikrohullámú sütőben vagy mosógépben, gázfűtőben vagy szélturbinában, a hőkapcsolók és érzékelők minden olyan alkalmazásban megtalálhatók, ahol hőmérsékletet mérnek és a hőmérséklettől függően különböző funkciókat szabályoznak.