Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termékek keresése termékkategóriák alapján:

Fixen telepített fogyasztásmérő ellenőrző készülékek

Gyártóüzemek és kalibráló laboratóriumok számára, egyedileg kialakított fogyasztásmérő ellenőrző készülékek

Hordozható mérőkészülékek

Egy- és háromfázisú hordozható villamos fogyasztásmérő ellenőrző készülékek, különböző osztálypontosságban és teljesítményben


Az MTE név 1996 óta egyet jelent az innovációval, a pontossággal és a minőséggel a villamosenergia-mérők mérésére és hitelesítésére szolgáló vizsgálóberendezések és rendszerek, valamint a transzformátor-felügyeleti rendszerek gyártásában.

Az MTE nagy pontosságú teszt- és felügyeleti rendszerek széles skáláját kínálja olyan ügyfelek számára, mint az áramszolgáltatók, vizsgáló laboratóriumok, ipari cégek, mérő- és transzformátorgyártók. A világszerte rendelkezésre bocsátott több mint 2000 mérővizsgáló rendszer, 20 000 hordozható teszteszköz és 5000 online DGA egység a kiválóság, a tapasztalat és az elégedett ügyfelek bizonyítéka.

A mérőellenőrzés területén világszerte vezető szerepet betöltő MTE-csoport magas színvonalú és innovatív megoldásokkal vívta ki hírnevét. Az MTE mindenre kiterjedő termékpalettája áramforrásokat, komparátorokat, referencia- és működési szabványokat tartalmaz a különböző pontossági osztályok mérőműszereinek teszteléséhez, valamint kifinomult és testreszabott mérővizsgáló rendszereket. Az MTE termékcsaládja fixen telepített és hordozható mérőműszereket, valamint transzformátor-felügyeleti rendszereket egyaránt tartalmaz.