Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termékek listázása:

EAW gyártmányú vezérlő-nyugtázó kapcsolók

Típusjel: SM 2

A kapcsolók felhasználhatók különféle villamos hálózatok megszakítóinak és szakaszolóinak vezérlése, valamint kapcsolási állapotuknak ellenőrzésére. Vezérlőtáblán alkalmazva az áttekintő kép része és aktív eleme. Az SM 2 vezérlő-nyugtázó kapcsoló alkalmas villamos berendezések világító sémájú kapcsolási képében lévő megszakítók, szakaszolók működésének jelzésére, ill. ellenőrzésére.
Az áttekintő képen lévő kapcsolókészülékek kapcsolási állapotát jeleníti meg. Felvillanva a kapcsoló jelkép azt jelzi, hogy a vezérlő-nyugtázó kapcsoló állapota nem egyezik meg a mellérendelt teljesítménykapcsoló állapotával.

A vezérlő-nyugtázó kapcsolót lehet használni az előre választott kapcsolásban, azaz a kapcsoló jelképnek a vaksémában végbemenő megválaszolása által előre megválasztjuk az új kapcsolóállást és csak azután jut el a kapcsolási utasítás a teljesítmény-kapcsolóhoz. Akkor is használható, ha először a vezérlésre kerül sor, és azután az új kapcsolóállapot nyugtázására.

Típusjel: BM2

A nyugtázó kapcsoló külsőleg hasonlít a bütykös vagy görgős kapcsolókhoz, a rendeltetése azonban más. Feladata: segédáramkörök zárása és nyitása, valamint ennek nyugtázása a készülék gomb-alakú fejében megjelenő fényjelzéssel. A BM 2 nyugtázó kapcsoló alkalmas villamos berendezések világító sémájú kapcsolási képében lévő megszakítók, szakaszolók működésének jelzésére, ill. ellenőrzésére. A készülék felhasználható nemcsak a villamos-energia rendszerek, hanem egyéb rendszerek (pl. csővezeték-rendszerek) állapotának jelzésére is (szelepek állása, hibajelzés stb.)

A kapcsoló világító jelzést ad, ha nyugtázó kapcsoló által jelzett villamos hálózat megszakítója vagy szakaszolója vagy egyéb berendezésének állása nem egyezik a kezelőgomb jelzett állással. A helyes irányba való állítás után a villogó jelzés megjelenik. A nyugtázó kapcsoló tehát olyan berendezésekben alkalmazható, ahol a megszakító, szakaszoló vagy egyéb berendezés állását vagy a berendezés állapotát ellenőrizni kell.

Tovább a gyártó oldalára

Kérdése van? Hívjon minket!

Telefon:

Garamszegi Marianna

Termékfelelős