Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termékek listázása:

ST Dobcsörlők

A dobcsörlő az egyszerű gépek közé tartozó emelő elvén működő emelőgép, amely egy henger alakú, állványra szerelt dobból, az arra felcsévélt sodronykötélből áll, amely dob bolygókerekes hajtóművel és hidraulikus motorral, mint tokozott hajtóművel van felszerelve (rendkívül hatékony, szinte karbantartás mentes). A hidraulika motor meghajtásához egy belső égésű motorhoz kapcsolt szivattyú állítja elő a működtető olajnyomást. Elsősorban függőleges irányú teheremelésre, illetve -eresztésre használható, de korlátozottan vízszintes vagy ferde irányú vontatásra / húzásra is alkalmas. A biztonságos üzemeltetést, vagyis a sodronykötél és a végén függő teher visszafutásának megakadályozását a hidraulika motorba épített, automatikusan működő, mechanikus fék biztosítja (süllyedés határoló EU szabvány, CE változat).

ST Dupla-Dobcsörlők

Mint fent, azonban egy gépben két dobcsörlő található, amelyek csak külön, külön működtethetők.

SPW Csigasor-csörlők – integrált dobcsévélővel


Előkötéllel való húzásra, valamint az előkötél rácsos dobra történő felcsévélésére alkalmas csörlő.

A csigasor elvén működő csörlő mindkét barázdákkal ellátott csörlőfeje bolygókerekes hajtóművel és hidraulikus motorral, mint tokozott hajtóművel rendelkezik (rendkívül hatékony, szinte karbantartás mentes).

Mindkét csörlőfej automatikusan aktiválódó biztonsági fékkel van ellátva. Az integrált dobcsévélő rácsos dobtengelyének meghajtása szintén bolygókerekes hajtóművel és hidraulikus motorral történik.

B Fékek

A vezető sodrony húzása előkötél segítségével, a már felszerelt tartó szigetelőláncokhoz rögzített terelőkerekeken keresztül történik. A folyamat során ügyelni kell a húzás és fékezés egyensúlyára.

A csigasor elvén működő fékező mindkét barázdákkal ellátott kereke bolygókerekes hajtóművel és hidraulikus motorral, mint tokozott hajtóművel rendelkezik (rendkívül hatékony, szinte karbantartás mentes).

Mindkét barázdált kerék automatikusan aktiválódó biztonsági fékkel van ellátva.

WB Csörlő Fék -ek

Előkötéllel vagy, régi vezető sodronnyal történő húzásra vagy fékezésre alkalmas gépek.
Egy gépben kétfajta funkció: húzás és fékezés (Csörlő-Fék)
Egyszerre csak egy funkció működhet!

A csigasor elvén működő Csörlő-Fék mindkét barázdált kereke bolygókerekes hajtóművel és hidraulikus motorral, mint tokozott hajtóművel rendelkezik (rendkívül hatékony, szinte karbantartás mentes).

Mindkét barázdált kerék automatikusan aktiválódó biztonsági fékkel van ellátva.

TB Dobállványok

Dobállványok a Fékek, vagy a Csörlő-Fékek mögött foglalnak helyet, amelyekre a távvezetékhúzás során teríteni kívánt új vezető sodronyt tartalmazó kábeldobok kerülnek bedaruzásra.
A teríteni kívánt vezető sodrony a Dobállvány és a Fék, vagy Csörlő-Fék között a terítés során előfeszített állapotban van. Beépített hidraulikus dobhajtás (a dobhajtást nem kell levenni a kábeldob cseréjéhez), rögzítőfékkel rendelkeznek.
Bolygókerekes hajtóművel és hidraulikus motorral, mint tokozott hajtóművel rendelkezik (rendkívül hatékony, szinte karbantartás nélkül)

TBF Kábeldobszállító dobállványok

Kábeldobok szállítására és letekerésére a legújabb műszaki követelményeknek megfelelően kialakítva. A kéttengelyes hidraulikus emelőkarokkal rendelkező Zeck szállító-utánfutók konstrukciója garantálja a kiváló vontatási tulajdonságokat, valamint az egyszerű be- és kirakodást.

Beépített hidraulikus meghajtás (a hajtódobot nem kell leszerelni a kábeldob cseréjéhez)

Bolygókerekes hajtómű és hidraulikus motor, mint tokozott hajtómű (rendkívül hatékony, szinte karbantartásmentes)

Univerzális dobtengely állítható hajtócsapokkal, minden dobtípushoz használható (fa dob, 3 vagy 4 küllős acéldob)

HTB Rácsosdobhoz dobtekercselő állványok

A rácsosdob dobcsévélője csak előfeszítő erőt fejt ki azért, hogy a kötél megkapja a szükséges súrlódást a csigakerekek hornyaiban – a tényleges húzóerőt a dobtekercselő állvány előtt álló gép (SPW, B, WB)  csigakerekei állítják elő. Ezen csörlőknek húzóereje és kötélsebessége a kötél teljes hosszában azonos.

HA Hidraulika aggregátor

Ha nem áll rendelkezésre hidraulikus csatlakozási lehetőség – Pl. ZECK gépeken.

Hidraulika aggregátor a kötél ki- és behúzásához ZECK dobcsévélővel vagy dobállvánnyal, legfeljebb 5 km / h sebességgel

Kérdése van? Hívjon minket!

Telefon:
+36209391847

Resch Paul

Termékfelelős