Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ADATBÁZISKEZELŐ SZOFTVER, ÁTVÉTELI ÉS KARBANTARTÁSI MÉRÉSEKHEZ

PowerDB™ Pro

  • Az összes mérési eredmény egy adatbázisba rendezhető
  • Könnyen létrehozható jegyzőkönyvek az elvégzett mérésekről
  • Trendek meghatározása és összehasonlítások elvégzése egyszerűen
  • Karbantartási időközök nyomonkövetése, munkalapok generálása

A Megger PowerDB nagytudású szoftver csomag az átvételi és karbantartási vizsgálati munkákhoz kapcsolódó adatok kezeléséhez.

Ügyfelekre és szerződésekre vonatkozó információk gyors rendezése és keresése. Egy megadott adatrekord megnyitásakor látható válik az adott feladatra vonatkozó részletes információ, mint például a szolgáltatás típusa, a megrendelés dátuma, az értékesítési kapcsolat és a számlainformáció. A mérési eredmények a terepi és a „mester” adatbázis között kicsrélhetőek. A feladatjelentések a vizsgálatra fordított idővel arányosak, ami segíti a későbbi munkák tervezését, valamint a személyzet értékelését.

Vizsgálati űrlapok

A lentről felfelé elv alapján tervezve, a PowerDB több, mint 160 ipari szabványos vizsgálati űrlapot használ, amelyeket több, mint 20 éve fejlesztettek és használtak az iparági szakemberek. A vizsgálati adatok bevitele képernyő és nyomtató űrlap megegyezik, ezáltal intuitív kezelést tesz lehetővé. Ami a képernyőn látható, az kerül kinyomtatásra. A teljes vizsgálati dokumentációs csomag, ami a vizsgálati jelentésekből, megjegyzésekből, hiánylistákból, tartalomjegyzékből és a terepi szerviz jelentésekből áll, egy lépésben kerül létrehozásra. Ezután a jelentéseket elektronikusan például email-ben lehet továbbítani, vagy egy szerverre feltölteni.

A vizsgálati űrlapok a ma piacon lévő villamos készülékek többségéhez használhatóak.

Kérdése van? Hívjon minket!

Telefon:
+36205404290

Bessenyei Gábor

Termékfelelős