Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termékek keresése termékkategóriák alapján:

AC-feszültségvizsgálók

Villamos mérőkészülékek olaj-papír szigetelési rendszerek C, tgð és frekvencia-spektrum vizsgálatához

Szigetelésvizsgálók > 1 kV DC

5 kV, 10 kV, 15 kV és 30kV DC szigetelésvizsgálók, különböző diagnosztika funkciókkal

Szigetelésvizsgálók < 1 kV DC

Szigetelési ellenállásmérők a 0,4 kV-os installációk vizsgálatához


Szigetelésvizsgálók

A szigetelésvizsgáló készülékek számítanak világszerte talán a legismertebb Megger-termékeknek. Már a XIX. század végén - az ipari forradalom és a villamos hálózatok kiépülésének idején - született meg, mint világújdonság, első készülékünk egy kézi dinamó. Ez elegendő feszültséget tudott generálni ahhoz, hogy ellenállást lehessen mérni megaohm-tartományban. Innen származik cégünk neve is: MEGaohmmetER (megaohm-mérő). Szigetelésvizsgálóink a kezdetektől fogva kiváló hírnevet vívtak ki maguknak. Számos országban, így Magyarországon is szakkifejezéssé vált a kábel "meggerezése".

Az ún. GUARD-technológiával a felületi kóbáramok hatása is kiküszöbölhető, vagyis nincs szükség időigényes és időként veszélyes tisztítások elvégzésére a vizsgálatok előtt! Kínálatunkban az AC-, és DC-feszültségvizsgálók mellett VLF Sinus-, és VLF CR-berendezések szintén megtalálhatóak. VLF CR-készülékeinkkel - vizsgálókapacitásuknak köszönhetően - nagy hosszúságú kábelek, akár mindhárom fázisa egyszerre is vizsgálható. Korszerű VLF-rendszereinkkel a feszültségvizsgálat közben kábeldiagnosztika is végezhető!

Győződjön meg Ön is ezen mérőberendezések egyedülálló pontosságáról, és megbízhatóságáról, valamint a mérési eredmények reprodukálhatóságáról!