Képviselt cégek  
 
 Bagela Baumaschinen GmbH
 
bagela.de
Földkábel- és csőfektetéshez szükséges gépek, berendezések gyártása.

 
 Bender GmbH
 
www.bender-de.com
A Bender GmbH villamos hálózatok biztonságos üzemeltetéséhez gyárt monitoring rendszereket - on-line szigetelési ellenállás felügyelet IT hálózatokhoz, multifunkcionális monitoring relék, energiaminőség- és energiamérők, szivárgóáram felügyeleti relék.

 
 EAW Relaistechnik GmbH
 
eaw-relaistechnik.de
Hibajelző relék, segédrelék, működtető-nyugtázó kapcsolók, nyugtázó kapcsolók, mágneskapcsolók

 
 G. Jost - electronic - Cellizer
 
battery-testing.com
Akkumulátor vizsgáló készülékeket és rendszereket fejlesztenek.

 
 Mauell GmbH
 
mauell.com
Hibajelző relék, hibajelző egységek, kiselemes vezénylőtáblák, beépíthető készülékek (kapcsolók, műszerek, állásjelzők, nyomógombok, lámpák stb.) valamint kivetítők. Energia előállító- és szolgáltatóipari folyamatirányítási rendszerek, ipari létesítmények ill. épületek automatizálása, közlekedésirányítási megoldások.

 
 Megger
 
megger.com
A Megger cégcsoport, a jól ismert Programma AB cég új tulajdonosa villamos mérőkészülékeket gyárt a villamos energiát elosztó, szolgáltató és felhasználó ipar számára. Kínálatukban egyszerre megtalálhatóak az egyszerű kézi műszerek (multiméterek, ÉV műszerek), valamint az összetettebb diagnosztikai műszerek is (relévizsgálók, megszakító analizátorok, szigetelésvizsgálók).

 
 MTE Meter Test Equipment
 
mte.ch
MTE név egyenlő a pontossággal minőséggel és az innovációval.

Széleskörű termékkínálatuk áramforrásokból, komparátorokból, referenciaforrásokból és mérő állomásokból áll megfelelő pontossági osztállyal a fogyasztásméréshez és a mérőkészülékek hitelesítéséhez.

A választékban szerepelnek fixen rögzített és hordozható fogyasztásmérő rendszerek, villamos hálózati analizátorok és transzformátor monitoring rendszerek.

 
 Siemens AG
 
A messMa GmbH felvásárlása miatt az ismert elektronikus állásjelzőket (kapcsolókészülékek állásainak visszajelzésére alkalmazhatók) új cégnév alatt, de változatlan formában továbbra is gyártja a SIEMENS AG cég.

 
 Suparule Systems Ltd.
 
suparule.com
Az ipari, a gyártási és kereskedelmi szektorban használható elektronikus műszereket (ultrahangos magasságmérő, kábel földzárlatjelző lefektetett kábelekhez, felsővezetéken folyó áramterhelés stb.) fejleszt, gyárt és forgalmaz.

 
 TELE Haase Steuergeräte GMBH
 
tele-online.com
A TELE a monitoring technológiának úttörő fejlesztője és nagy befolyással bír eme technológiai fejlődés irányára. Több mint 40 éves tapasztalat a monitoring technológia fejlesztésében, gyártásában és a piackutatásban, valamint az állandó verseny megléte a TELE-t vezető pozícióba hozta a nemzetközi piacon. A műszaki szaktudás, a minőség-ellenőrzés, az optimalizált folyamatok valamint a hatékony szervezés a TELE-t erős és megbízható partnerré teszi a monitoring technológia és automatizálási alkatrészek tekintetében.

 
 Zeck GmbH
 
zeck-gmbh.com
Villamos elosztóhálózat felsővezeték kiépítéséhez fejlesztenek és gyártanak különféle kombinált húzó-feszítő gépeket.
  
     
lap teteje oldaltérkép ajánlott felbontás: 1024x768 legutolsó frissítés: 2021.09.19.